| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
andrzejekgrande
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 18:04 Temat postu: Problem |
|
|
| Witam mam problem chyba z suportem cos mi stuka mam podejrzenia ze to suport ale nie jestem pewnien czy moge liczyc na wasza pomoc |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sokół Młody biker
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 19:51 Temat postu: |
|
|
Skoro ty nie jesteś pewien, to jak my możemy nie widząc twojego roweru?
Podjedź do serwisu, tam zdiagnozują co się dzieje. Później możesz oddać rower do naprawy, lub samemu zabrać się za wymianę określonej części, jeżeli masz predyspozycje i narzędzia  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzejekgrande
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 03:48 Temat postu: |
|
|
| tylko ze w serwisie juz bylem i pan w serwisie powiedzial ze sam nie wie co to moze byc |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sokół Młody biker
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 06:03 Temat postu: |
|
|
Czyli gość wystawił odpowiednie świadectwo na swój temat a także jakości swoich usług. W dzisiejszych czasach taki tekst jest zwykłą kpiną.
"nie wiem co to może być..." - dobre!
Nie masz innego wyjścia jak tylko udać się do innego tym razem kompetentnego serwisu, lub ewentualnie próbować samemu rozwiązać zagwostkę i np. wpierw wymienić wkład suportowy skoro stukanie dobiega z jego okolic  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
damarcus77
|
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 21:28 Temat postu: |
|
|
| To nowy rower??Bo jesli tak to jedz z nim tam gdzie go kupiles..a jesli nie nowy to poszukaj dobrego serwisu w swoim miescie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loki_free Młody biker

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 20:18 Temat postu: |
|
|
Po takim stwierdzeniu zmienił bym "mechanizatora" na twoim miejscu. _________________ syćko jest proste ino góry som krziwe
maratony MERIDA 96 + marzocchi maraton,mavic,avid i troche carbonu...
DH YETI takie tam ciekawostki + podkładka carbon pod mostek, musi być w rowerze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|