Rowery Merida - Strona główna Forum Klubu Meridy

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Merida za 1500-2000zł

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Klubu Meridy Strona Główna -> Merida w Polsce
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mikos95

PostWysłany: Sro Cze 30, 2010 10:50    Temat postu: Merida za 1500-2000zł Odpowiedz z cytatem

Witam, jestem totalnym amatorem jeżeli chodzi o rowery, więc z wyborem kolejnego zwracam się do Was Wink Obecnie jeżdżę na Krossie Raven Steppen, jednak chciałbym go wymienić na coś lepszego. Jeżdżę głównie w czasie wakacji, rocznie pokonuje 700-1000km, głównie po ścieżkach rowerowych, ale zdarza mi się zjechać do lasu, dlatego myślę o rowerze typu cross. Chciałbym, żeby był wyposażony w hamulce tarczowe i oczywiście przedni amortyzator. Z kupnem najprawdopodobniej wstrzymam się do zimy - może trafią się jakieś wyprzedaże. Tak jak w temacie chcę przeznaczyć na ten cel ok. 1500-2000zł. Liczę na Waszą pomoc Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
loki_free
Młody biker

PostWysłany: Wto Lip 13, 2010 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cross w twoim przedziale cenowym i hamulcami tarczowymi http://rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=9&gr=106&id=950
Co do tych wyprzedaży to nie ma pewności bo w zeszłym roku tak wszystko się dobrze sprzedało że znacznych obniżek cen nie było i pozostaje tylko łaskawość sklepikarzy czy coś opuszczą i ile.

maratony MERIDA 96 + marzocchi maraton,mavic,avid i troche carbonu...
DH YETI takie tam ciekawostki + podkładka carbon pod mostek, musi być w rowerze Smile
Powrót do góry
Mikos95

PostWysłany: Nie Lip 18, 2010 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odpowiedź, rowerek wydaje się całkiem sympatyczny, ale... ten link jest do wersji lady, a męskiej nie mogę znaleźć Wink. Czekam na więcej odpowiedzi. Może coś innego niż Merida? Smile
Powrót do góry
michal_kat
Doświadczony biker

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 17:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta wersja z linku jest do wersji męskiej.
z urzędu dodali link (nieaktywny) do wersji damskiej (lady) - albo jej nie ma albo w Polsce nie dostępna.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Klubu Meridy Strona Główna -> Merida w Polsce Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: