| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mikos95
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 10:50 Temat postu: Merida za 1500-2000zł |
|
|
Witam, jestem totalnym amatorem jeżeli chodzi o rowery, więc z wyborem kolejnego zwracam się do Was Obecnie jeżdżę na Krossie Raven Steppen, jednak chciałbym go wymienić na coś lepszego. Jeżdżę głównie w czasie wakacji, rocznie pokonuje 700-1000km, głównie po ścieżkach rowerowych, ale zdarza mi się zjechać do lasu, dlatego myślę o rowerze typu cross. Chciałbym, żeby był wyposażony w hamulce tarczowe i oczywiście przedni amortyzator. Z kupnem najprawdopodobniej wstrzymam się do zimy - może trafią się jakieś wyprzedaże. Tak jak w temacie chcę przeznaczyć na ten cel ok. 1500-2000zł. Liczę na Waszą pomoc  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
loki_free Młody biker

|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 13:32 Temat postu: |
|
|
Cross w twoim przedziale cenowym i hamulcami tarczowymi http://rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=9&gr=106&id=950
Co do tych wyprzedaży to nie ma pewności bo w zeszłym roku tak wszystko się dobrze sprzedało że znacznych obniżek cen nie było i pozostaje tylko łaskawość sklepikarzy czy coś opuszczą i ile. _________________ syćko jest proste ino góry som krziwe
maratony MERIDA 96 + marzocchi maraton,mavic,avid i troche carbonu...
DH YETI takie tam ciekawostki + podkładka carbon pod mostek, musi być w rowerze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mikos95
|
Wysłany: Nie Lip 18, 2010 19:43 Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedź, rowerek wydaje się całkiem sympatyczny, ale... ten link jest do wersji lady, a męskiej nie mogę znaleźć . Czekam na więcej odpowiedzi. Może coś innego niż Merida?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
michal_kat Doświadczony biker
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 17:05 Temat postu: |
|
|
ta wersja z linku jest do wersji męskiej.
z urzędu dodali link (nieaktywny) do wersji damskiej (lady) - albo jej nie ma albo w Polsce nie dostępna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|